Uredska zgrada

Rijeka

Grad:

Rijeka

Gradska četvrt:

Potok

Adresa:

Vukovarska ulica

Površina:

4.470 m2

Opis nekretnine:

Moderna poslovna zgrada u Rijeci sagrađena 1980-ih i potpuno obnovljena 2020. godine, moderan je uredski objekt smješten na vrlo atraktivnoj lokaciji u središnjem dijelu Rijeke, zvanom Potok.
Predmetna poslovna zgrada smještena je na jednoj od glavnih prometnica ovog dijela grada – Vukovarskoj ulici, što ovu lokaciju čini vrlo dobro povezanom sa svim dijelovima grada, kako javnim prijevozom, automobilima ili drugim oblicima prijevoza.
Mikrolokacija nekretnine poznata je kao medicinski centar ne samo grada Rijeke već i cijele regije koja gravitira gradu Rijeci.
Poslovna zgrada prostire se na pet nadzemnih etaža i raspolaže s ukupno 4.470 m2 poslovnog prostora. Poslovni prostori su potpuno novi, moderni, atraktivni i opremljeni infrastrukturom u skladu s potrebama modernog poslovanja.
S obzirom na položaj poslovne zgrade unutar mikrolokacije okružene uglavnom medicinskim subjektima poput Kliničkog centra Rijeka, Riječkog hitnog centra, Medicinskog fakulteta Rijeka i Medicinske škole Rijeka, lokacija raspolaže dobrim broj objekata koji omogućavaju dodatne sadržaje.