Uredska zgrada

Split

Grad:

Split

Gradska četvrt:

Poljud

Adresa:

ulica Zrinsko - Frankopanska

Površina:

5.730 m2

Opis nekretnine:

Moderna uredska zgrada u Splitu, izgrađen 2007. godine, smješten je na vrlo atraktivnoj lokaciji u sjeverozapadnom dijelu grada zvanom Poljud.
Predmetna uredska zgrada smještena je na križanju dvaju glavnih prometnica ovog dijela grada – Zrinsko Frankopanske ulice i ulice Put Supavla što ovu lokaciju čini vrlo dobro povezanom sa svim dijelovima grada, kako javnim prijevozom, automobilima ili drugim oblicima prijevoza.
Zgrada se prostire na pet nadzemnih etaža i raspolaže s ukupno 5.730 m2 poslovnog prostora. Poslovni prostori su moderni, atraktivni i opremljeni infrastrukturom u skladu s potrebama modernih uredskih zahtjeva.
S obzirom na položaj poslovne zgrade unutar mikrolokacije okružene uglavnom poslovnim i sportskim subjektima poput brodogradilišta Split, sportskog kompleksa Poljud i sportske arene Spaladium, u okruženju postoji velik broj objekata koji pružaju dodatne sadržaje.
Zbog atraktivnog položaja i kvalitetne infrastrukture, predmetna nekretnina sjedište je eminentnih domaćih i međunarodnih tvrtki.