Iznajmljivanje | ured

#31289

VRSTA NEKRETNINE:

ured

Lokacija:

Zagreb - Novi Zagreb - istok

VELIČINA:

8600 m2

Cijena

10€ po m2 mjesečno

Opis nekretnine:

Poslovni centar Mani Buzin nalazi se u najvećoj poslovnoj zoni na južnom dijelu grada Zagreba. Smješten je na samoj Aveniji Većeslava Holjevca, nedaleko od čvorišta autoceste i zagrebačke obilaznice. Vrlo dobro je prometno povezan i lako dostupan javnim gradskim prijevozom. Željeznička i autobusna stanica su u blizini, a do zgrade vodi uređena biciklistička staza. Poslovna zgrada izgrađena je 2008. godine i ukupno raspolaže sa 8.600 m2 uredskog prostora za zakup. U sklopu zgrade je dosta prostranih zajedničkih površina, poput recepcije u prizemlju, koja zajedno s uređenom hortikulturom ispred zgrade, čine zaposlenicima i posjetiteljima boravak ugodnim. Kompletna poslovna zgrada je pod 24-satnim nadzorom zaštitarske službe.
Uredski prostori su svijetli i prozračni, kompletno opremljeni vrhunskom opremom i infrastrukturom. Pomični pregradni zidovi i kompjuterski pod omogućavaju fleksibilnu organizaciju radnog prostora.
U okruženju poslovnog centra nalaze se brojni poslovni subjetki poput Makro Mikro, Feroterm te poslovni centar Mani II. Dostupni uredski prostori su veličine 200 do 960 m2

SIMILAR PROPERTIES