Data Center (image) Privacy Data Center (image)

POLITIKA KOLAČIĆA

CBS International Cookie Policy

POLITIKA KOLAČIĆA

Ovom web stranicom upravlja CBS International, u ime nas i tvrtki iz naše grupe (“CBS”, “mi”ili “naš”).

Ova politika kolačića inkorporirana je u Pravila o privatnosti i njihov je dio. Pravila o privatnosti su uključena u Uvjete upotrebe i dio su Uvjeta upotrebe koji reguliraju vaš pristup i korištenje ove internetske stranice, uključujući sve sadržaje i usluge ponuđene na ovoj internetskoj stranici ili putem nje (“internetska stranica”). Korištenjem internetske stranice pristajete na našu Politiku privatnosti, uključujući ovu Politiku kolačića i Uvjete korištenja.

Što je kolačić?
Kolačići su male tekstualne datoteke koje se nalaze na vašem računalu i obično se koriste na internetu. Postoje različite vrste kolačića koji obavljaju različite funkcije, kao što su analiziranje ponašanja korisnika pri pregledavanju ili snimanje korisnikove navigacije internetske stranice, tako da kada korisnik ponovno posjeti tu internetsku stranicu, vlasnik internetske stranice može korisniku pružiti prilagođene opcije na temelju pohranjenih podataka o prethodnim posjetima.

Kolačiće koristimo kako bismo implementirali i zapamtili korisničke postavke te pratili promet i korištenje korisnika na internetskoj stranici. To pomaže u razumijevanju načina na koji posjetitelji koriste našu internetsku stranicu kako bismo mogli razvijati i poboljšavati dizajn, izgled i funkcionalnost stranice.

Kolačiće koje je postavio WordPress.org
Kolačiće koristimo za različite svrhe. Neki su kolačići potrebni iz tehničkih razloga; neki omogućuju personalizirano iskustvo za posjetitelje i registrirane korisnike; a neki dopuštaju prikazivanje oglasa s odabranih mreža trećih strana. Neki od kolačića mogu se postaviti kada se stranica učita ili kada posjetitelj poduzme određenu radnju (primjerice, klikom na gumb “sviđa mi se” ili “slijedi” na postu).

U nastavku su navedene različite kategorije kolačića koje je postavio WordPress.org.
Strogo neophodni: Ovo su kolačići koji su bitni WordPress.org-u za obavljanje osnovnih funkcija. To uključuje one kolačiće koji su potrebni kako bi registrirani korisnici mogli autentificirati i izvršiti funkcije povezane s računom.
Funkcionalni: Ovi se kolačići koriste za spremanje postavki koje su odabrali korisnici, kao što su naziv računa, jezik i lokacija.
Izvedbeni: Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu interakcije korisnika s internetskim stranicama koje se hostaju na WordPress.org, uključujući koje su stranice najviše posjećene, kao i druge analitičke podatke. Ovi se podaci koriste isključivo za poboljšanje funkcioniranja internetske stranice.
Praćenje: postavljaju ih pouzdane mreže trećih strana (npr. Google Analytics) za praćenje pojedinosti kao što su broj jedinstvenih posjetitelja i broj prikaza stranice kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo.
Sadržaj treće strane / ugrađenog sadržaja: WordPress.org koristi različite aplikacije i usluge trećih strana kako bi poboljšao iskustvo posjetitelja internetskih stranica. To uključuje platforme društvenih medija kao što su Facebook i Twitter (putem gumba za dijeljenje) ili ugrađeni sadržaj s YouTubea i Vimea. Kao rezultat, ove treće strane mogu postaviti kolačiće i koristiti ih za praćenje vaše online aktivnosti. Nemamo izravnu kontrolu nad podacima koji se prikupljaju tim kolačićima.
Internetska stranica CBS International koristi sljedeće kolačiće:

Prihvaćanje ili odbijanje kolačića
Većina internetskih preglednika prihvaća kolačiće, ali ako preferirate da podatke ne prikupljamo ovom metodom, možete onemogućiti tu funkciju unutar postavki preglednika. Ako želite izbrisati sve kolačiće koji se već nalaze na vašem računalu, pogledajte upute za korištenje vašeg internetskog preglednika da biste izbrisali kolačiće i onemogućili njihovu upotrebu. Imajte na umu da funkcionalnost internetske stranice može biti umanjena i da možda nećete moći pristupiti određenim područjima ili značajkama naše internetske stranice ako onemogućite kolačiće.

Za više informacija o kolačićima, uključujući dodatne informacije o brisanju ili onemogućavanju kolačića, posjetite: www.allaboutcookies.org. Neke specifične programe za isključivanje kolačića možete naći ovdje: Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Ova pravila mogu se povremeno ažurirati.

Ako imate bilo kakvih pitanja o CBS-ovoj međunarodnoj politici kolačića, pošaljite e-mail na office@cw-cbs.hr.