Better never settles

Poticani smo rješavati složene probleme i imamo stručnost i iskustvo za ostvarivanje rješenja.

01 TKO SMO MI

CW CBS International Croatia dio je Cushman & Wakefielda Group, jedna od najvećih svjetskih konzultantskih tvrtki za nekretnine, s više od 100 godina iskustva i brojanja od 52.000 zaposlenika i 400 ureda diljem svijeta.

CW CBS ulazi u drugo desetljeće besprijekornih rezultata u regiji, nudeći širok spektar integriranih usluga, uključujući iznajmljivanje i prodaju uredskog prostora, iznajmljivanje i prodaju maloprodajnog prostora, iznajmljivanje i prodaju stambenog prostora, iznajmljivanje i prodaju skladišnih objekata i zemljišta, procjene vrijednosti i razvojno savjetovanje, tržišta kapitala, istraživanje tržišta i upravljanje projektima, upravljanje i održavanje nekretnina i marketing.

  • • Tvrtka CW CBS International osnovana je u Hrvatskoj 2018. godine
  • 400+ zaposlenih pokriva regiju Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Sjeverne Makedonije
  • 15 + zaposlenih u Hrvatskoj

Više o CBS International

Regionalna pokrivenost
CBS International ima 5 operativnih ureda u regiji u Hrvatskoj, Srbiji, Austriji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji.
Saznaj više
Nagrade
Stvaranje inovativnih rješenja i stjecanje vodeće pozicije
Saznaj više
Misija i Vizija
Naša vizija je biti klijentov preferirani partner kada su u pitanju svi njegovi zahtjevi i očekivanja iz područja nekretnina.
Saznaj više

PUBLIKACIJE

02 Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield stavlja svoje klijente i svoje sugrađane u središte onog što dolazi u svijetu nekretnina.

Cushman & Wakefield cilj: Mi stvaramo razliku. Naše aktivnosti stvaraju značajnu vrijednost za naše klijente, naše poslovanje, naše dioničare, naše sugrađane, našu zajednicu i svijet.

BETTER NEVER SETTLES

Postojeće okruženje je složeno. Uvijek postoje veći problemi za rješavanje i veći izazovi koje treba prevladati. Zato nikada nećemo biti zadovoljni postojećim svijetom, nego ćemo ga neumorno poboljšavati za naše klijente, kolege i zajednicu.

Tko smo mi

Cushman & Wakefield jedna je od najvećih svjetskih konzultantskih tvrtki za nekretnine, s preko 100 godina iskustva, koja ima više od 52.000 zaposlenika i 400 ureda diljem svijeta. Motivirani smo za rješavanje složenih problema i imamo znanje i iskustvo za pronalaženje pravih rješenja.

Vrijednosti

Temeljne vrijednosti Cushman & Wakefielda uvijek su pokretačka snaga koja tvrtkama omogućuje napredak, stvaranje inspiracije i pomoć u pružanju dosljednih usluga u izgrađenom okruženju.

ODLUČNOST

Slavimo odlučnost. Bez obzira na to što smo do sada postigli, uvijek smo motivirani rješavati složene probleme za naše klijente i našu zajednicu.

USTRAJNOST

Najveća snaga koju možemo pokazati u postojećem okruženju je naša ustrajnost. Naši savjetnici neprestano pronalaze odgovore i mogućnosti za naše klijente.

UKLJUČIVOST

Napredak je posao svih nas. Koristeći snagu uključenosti svaki dan, razvijamo jače timove s raznolikijim pogledima na izazove koje postavljaju naši klijenti i zajednica.

VIZIJA

Za najveće probleme potrebni su najbolji mislioci. Kao agenti istine za naše klijente, oslanjamo se na više od uvida i iskustva da nas vode naprijed. Koristimo puni potencijal tehnologije, umjetne inteligencije, podataka i analitike.

PODUZETNIŠTVO

Zadržavamo isti način razmišljanja kao kad smo počeli, bez obzira na to koliko smo veliki. Naši korijeni su duboki i raznoliki, a mi ulažemo svoju snagu kako bismo osigurali da poduzetnički duh nikada ne klone. Znamo da veće ne znači uvijek bolje. Bolje znači bolje.

CUSHMAN & WAKEFIELD
  1. 52,000 Članova tima
  2. $9.5 milijardi Prihod 2023
  3. 60 Zemalja

03 REGIONALNA POKRIVENOST

CW CBS International pokriva pet tržišta u regiji Hrvatsku, Srbiju, Austriju, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju. Naša posvećenost izgradnji dugoročnih odnosa sa našim klijentima omogućava nam pružanje personaliziranih i profesionalnih saveta u svim segmentima tržišta nekretnina u regiji.

5
ZEMLJE
U REGIJI

400
ZAPOSLENIH
CBS GROUP

17
GODINA PRISUTNI
NA TRŽIŠTU

Austria Croatia Macedonia North Serbia Montenegro

Ne možete pronaći ono što vam je potrebno?

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam pomoći u potrazi.

Kontaktirajte nas

Adresa: Radnička cesta 80, Zagrebtower | Zagreb | Croatia

Telefon: +385 1 3884 728

Email: office@cw-cbs.hr

Radni dani/sati: Ponedjeljak - Petak od 9:00 do 17:00 / Subota - Nedelja zatvoreno

OIB (PIN) N° 25640941693

PDV ID (VAT ID) N° HR25640941693

Upisano u Registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS 081200788

Članovi Uprave: Predrag Tutić, Goran Živković i Dragan Radulović

Temeljni kapital: HRK 37.000,00 uplaćen u cijelosti

IBAN° HR79 2340 0091 1109 7298 1 Privredna banka d.d. Zagreb, Radnička cesta 50

An independently owned and operated affiliate of Cushman & Wakefield

© Copyright Cushman & Wakefield CBS international 2024.
All Rights Reserved.