WHAT’S NEXT​​​​​​​

Kompanija koja obiluje idejama je po definiciji kompanija čija su moć i snaga njeni zaposleni. Tehnologija nas podržava. Istraživanje nas informiše. Ali ideje i spoznaje dolaze od naših zaposlenih.

Želite li dijeliti našu viziju I biti dio pobjedničkog tima?

CW CBS International je uvijek otvoren za nove talentirane ljude koji su spremni dijeliti naš uspjeh i doprinijeti daljnjem razvoju tvrtke. Svjesni smo činjenice da naš uspjeh leži u ljudima. Zato našim zaposlenima pružamo neograničenu mogućnost da prošire svoje talente i vještine i rade na razvoju svog punog potencijala. Dobrodošli su ljudi koji dijele našu posvećenost izvrsnosti, našu viziju orijentiranu ka klijentima i naš neprekidni interes za komercijalne nekretnine. Ako se vidite kao dio pobjedničkog tima, bilo kao iskusni stručnjak u području nekretnina ili ste spremni postati pravi ekspert na tom polju, sigurno bismo Vas željeli čuti. Zabilježit ćemo Vaše podatke i zahtjev za posao i kontaktirati Vas ukoliko bi se oslobodila pozicija koja odgovara Vašim kvalifikacijama.

Postanite član našeg tima!

Molim Vas pošaljite svoju radnu biografiju / rezime na office@cw-cbs.hr

Informacije prikupljene ovim putem biće korišćene samo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti. Molimo Vas da se pre javljanja na konkurs za posao upoznate sa načinom na koji CBS International prikuplja, koristi, otkriva ili zadržava informacije koje ćete nam ovim putem dostaviti, na sledećem linku: Obaveštenje o obradi podataka ličnosti kandidata za posao.

SLOBODNE POZICIJE