Usluge

Zakup i prodaja maloprodajnog prostora

Iza Vašeg ugla, kao i diljem svijeta, Cushman & Wakefield je centar maloprodaje.

Iza Vašeg ugla, kao i diljem svijeta, Cushman & Wakefield je centar maloprodaje. Cushman & Wakefield globalni tim od 1.400 članova posjeduje znanje, iskustvo i resurse za pružanje sveobuhvatnih, integriranih i inovativnih usluga u oblasti nekretnina namijenjenih klijentima iz sektora maloprodaje, vlasnicima i investitorima, bez obzira na veličinu, obujam i lokaciju određenog zadatka ili upita.

Od urbanih glavnih ulica do manje atraktivnih lokacija, od modernih tržnih centara preko retail parkova do outlet centara, stručni tim Cushman & Wakefield CBS International koristi iskustvo u industriji i globalnu perspektivu tržišta, usklađujući zahtjeve maloprodajnih lanaca s njihovim mogućnostima i pruža klijentima mogućnost donošenja efikasne odluke za svoje poslovanje.

Poznavanje lokalnog tržišta i pravovremeno reagiranje na zahtjev klijenta u cilju identifikacije i izbora željenog prostora zahtijevaju posvećen tim eksperata, kao i blisku suradnju s klijentima, kako bi se izbjeglo bilo kakvo nerazumijevanje.

Investitorima pružamo potpunu podršku pri definiranju strategije prodaje/iznajmljivanja maloprodajnog prostora, olakšavamo njihov ulazak na tržište kroz spektar različitih vrsta usluga, kao što su savjetodavne usluge, definicija miksa zakupaca i izbora prvoklasnih zakupaca, upravljanja i održavanja nekretnina i marketinga. Također, naš tim je na raspolaganju u svakom trenutku pružiti informacije o trendovima na tržištu s ciljem donošenja adekvatnih investicijskih odluka.

Usluge:

  • Strateško savjetovanje pri kupovini i iznajmljivanju maloprodajnog prostora
  • Posredovanje u zakupu maloprodajnog prostora
  • Razvoj strategije proširenja i optimizacije maloprodajne mreže
  • Definicija miksa zakupaca
  • Analiza zone pokrivenosti
  • Izrada različitih cjenovnih, demografskih i tržišnih analiza
  • Prodaja nekretnina

KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI?

Poznavanje klijenata, poznavanje lokalnog tržišta i lokacija omogućavaju našim klijentima kontrolu njihovog cjelokupnog portfelja. Zakupci maloprodajnog prostora koji smatraju naše usluge korisnim zainteresirani su za neku od sljedećih tema:

Prisustvo na tržištu – Kreiranje strateške mape rasta, bez obzira otvaraju li se novi maloprodajni objekti, pronalaze nova tržišta ili izlazi na tržišta regije.

Strategije odlučivanja – Ubrzavanje odluke o odabiru maloprodajnih objekata osiguravanjem adekvatne studije slučaja zasnovane na objektivnim i jasnim pokazateljima.

Uspješnost portfelja – Formuliranje akcijskog plana za izbor novih lokacija ako troškovi zakupa prelaze prihvatljive razine prodaje na određenoj lokaciji, u cilju osiguranja razine prodaje i uspješnosti portfelja.

Stvaranje Brenda – Procjenjivanje potencijalne prednosti i povećanja prometa uvođenjem novog brenda, uključujući odabir najpogodnijih tržnih centara i izbjegavanje preklapanja ili dupliranja lokacija.

KONZULTANTSKE USLUGE