Usluge

Turizam i hotelska industrija

Naša misija je pružiti klijentima rješenja za specifične potrebe u sektoru turizma i hotelske industrije.

Naša misija je pružiti klijentima rješenja za specifične potrebe u sektoru turizma i hotelske industrije.
Naš tim stručnjaka ima izravno iskustvo u transakcijama, hotelskim operacijama i razvoju hotelskih projekata i naša su rješenja posebno prilagođena zahtjevima svakog pojedinog klijenta.
Surađujemo sa vodećim međunarodnim hotelskim brendovima, kao i renomiranim globalnim i regionalnim investitorima i financijskim institucijama.

NAŠE USLUGE

Planiranje i razvoj hotelskih projekata

Od ideje do otvaranja hotela, proces razvoja hotelskih projekata zahtijeva jasnu viziju, golemo strateško planiranje i puno upornosti.
Uz tradicionalne izazove pokretanja poslovanja, današnje gospodarsko okruženje zahtjeva temeljitu provjeru svake odluke kako bi uspješno odredili točnu lokaciju, koju vrstu hotela izgraditi i kako privući goste.

Posredovanje u transakcijama

Posredovanje u transakcijama se odnosi na usluge koje pružaju profesionalni savjetnici za pomoć klijentima pri kupnji, prodaji, najmu ili financiranju. Cilj je omogućiti klijentima sigurne i uspješne transakcije uz maksimiziranje vrijednosti njihove imovine.

Odabir operatora

Investitorima i privatnim vlasnicima hotelskih nekretnina nudimo profesionalnu selekciju i odabir odgovarajućeg hotelskog operatora. Ovaj proces se sastoji od različitih faza čiji je cilj identificirati, procijeniti i odabrati operatora koji najbolje odgovara potrebama.
Pomažemo u odabiru operatora kod zakupa hotela ,kod ugovora o upravljanju hotelima i ugovora o franšizi te savjetujemo u strukturiranju ugovora o zajedničkom ulaganju.

Savjetovanje i procjena vrijednosti

CBS International tim može pruža usluge savjetovanja klijentima i vrši procjene vrijednosti i analize tržišta za odabir najbolje imovine i osiguranje uspješne transakcije ili financiranja.

Tržišta kapitala

Investitorima koji žele prodati ili kupiti hotelske nekretnine ili portfelje nudimo cjelovit inovativan pristup temeljen na uvidu u transakcije ostvarene na globalnom tržištu. Naš tim stručnjaka ima specijalizirano znanje o svim vrstama nekretnina i naši stručnjaci pokrivaju globalna tržišta.
Savjetujemo sve skupine investitora, bez obzira na razinu ulaganja, od privatnih osoba do institucionalnih fondova.

KONZULTANTSKE USLUGE