Usluge

Tržišta kapitala/capital markets

Za investitore koji žele prodati ili kupiti investicijske nekretnine ili portfelja, nudimo sveobuhvatan inovativni pristup baziran na uvidu u transakcije realizirane na globalnom tržištu.

Za investitore koji žele prodati ili kupiti investicijske nekretnine ili portfelja, nudimo sveobuhvatan inovativni pristup baziran na uvidu u transakcije realizirane na globalnom tržištu. Naš tim eksperata posjeduje specijalizirano znanje o svim tipovima nekretnina jer naši profesionalci pokrivaju sva veća tržišta diljem svijeta. Savjetujemo sve grupe investitora bez obzira na razinu ulaganja, od privatnih pojedinaca do institucionalnih fondova, s fokusom na nekretnine čija vrijednost iznosi 5 milijuna eura ili više.

Surađujemo s investitorima koji traže vrhunska rješenja kako bismo im pomogli da ih plasiraju na tržište nekretnina ili s investitorima koji žele odustati od imovine ili portfelja.

Kako Vam Možemo Pomoći?

Tržišni savjet
Naši stručnjaci će objasniti tržište investicijskih nekretnina kako bi Vam pomogli da razumijete tržišne cikluse, trenutno stanje na tržištu i prognozu povrata na investiciju u budućnosti.
Pružamo nezavisne savjete o tome kada je najbolje investirati i koju vrstu sredstava treba uložiti.

Usluge savjetodavne kuće
Naša mreža stručnjaka tržišta kapitala znači da smo u mogućnosti pronaći investicijsku priliku za svakog potencijalnog investitora, omogućavajući im da dobro prodaju i pametno ulažu.

  • Prodaja – ukoliko želite nekretninu prodati trećoj strani, mi ćemo Vam pomoći maksimizirati povrat i minimizirati rizik.
  • Kupovina – možda investiranjem u nekretninu želite steći kratkoročnu, srednju ili dugoročnu dobit. Mi možemo identificirati najpovoljnije mogućnosti na tržištu, bez obzira na sektor.

Investicijsko znanje
Ako ste u potrazi za transakcijama na tržištu nekretnina, naš tim eksperata vodit će Vas kroz proces koristeći znanje o tržištu i stvarnim transakcijama, udruženi sa stručnjacima koji razumiju svaki aspekt investicija na lokalnom tržištu nekretnina.

Investicijska strategija Pomažemo zakupodavcima u identifikaciji najbolje strategije investiranja, bilo da je riječ o pojedinačnim nekretninama ili portfeljima.

KONZULTANTSKE USLUGE