Cushman & Wakefield proglašena jednom od najodrživijih tvrtki na svijetu od strane časopisa TIME.

CHICAGO BUSINESS WIRE – Cushman & Wakefield (NYSE: CWK), vodeća globalna tvrtka za usluge nekretnina, nedavno je prepoznata kao jedna od Najodrživijih Tvrtki na Svijetu za 2024. godinu od strane TIMEa. Ova nagrada dodjeljuje se od strane TIMEa i Statista Inc., vodećeg svjetskog portala za statistiku i pružatelja industrijskih rangiranja.

Počašćeni smo što smo prepoznati na TIMEovoj inauguralnoj listi Najodrživijih Tvrtki na Svijetu. Cushman & Wakefield predan je održivosti i poticanju promjena za našu tvrtku i naše klijente,” izjavila je Jessica Francisco, glavna službenica za održivost u Cushman & Wakefieldu. “Industrija komercijalnih nekretnina ima jedinstvenu priliku da se suoči s globalnim izazovima održivosti, zbog čega je izuzetno važno da danas poduzmemo hrabre korake kako bismo stvorili neto nulti građevinski okoliš i pozitivno utjecali na naše klijente, naše ljude, naše zajednice i naš planet.”

Najodrživije Tvrtke na Svijetu odabrane su od strane TIME-a i Statista INC., te su ocijenjene na temelju više od 20 ključnih pokazatelja, uključujući ocjene i obveze održivosti; dostupnost i kvalitetu izvještaja o održivosti; te procjenu ekoloških i društvenih pokazatelja iz Izvještaja o korporativnoj i društvenoj odgovornosti tvrtki. Izračunat je ukupni rezultat održivosti, a 500 najboljih tvrtki dobilo je titulu Najodrživijih Tvrtki na Svijetu za 2024. godinu. Tvrtke su prepoznate u više od 30 zemalja, pri čemu su Sjedinjene Američke Države, Japan i Ujedinjeno Kraljevstvo imale najveći broj. Potpunu listu istaknutih tvrtki možete pronaći na TIME-ovoj web stranici.

Saznajte više o održivosti u tvrtki Cushman&Wakefield