Izdvojeni projekti

Radnička 75

Projekt: Radnička 75

Mjesto: Zagreb

Ekskluzivni novi projekt Radnička 75, moderna uredska zgrada, smještena na križanju Radničke ceste i Heinzelove ulice s jednostavnim prometnim pristupom, u neposrednoj blizini javnog gradskog prijevoza.
Uredska zgrada idejno je namijenjena da bi maksimalno odgovarala suvremenim poslovnim potrebama. Uredski prostori posebno se ističu prostranim etažama s balkonima, suvremenim uređenjem te velikom količinom prirodnog svjetla.

Grawe Garden Centar

Project: Grawe Garden Centar

Location: Zagreb

Ekskluzivni novi projekt Grawe Garden centar smješten je na samom početku Ulice grada Vukovara. Atraktivna lokacija omogućuje brz i jednostavan pristup iz smjera svih važnijih gradskih prometnica. Pored lokacijskog potenciala dodatno nudi totalni mir i lijepo hortikulturno rešenje u samom centru grada. Atraktivan i moderno opremljen centar biti će izgrađen od visokokvalitetnih materijala te u skladu sa zahtjevima modernog uredskog poslovanja. Uredska zgrada idejno će imati 11 pojedinačnih cjelina od 41,80 m2 do 288,08 m2 za zakup i 64 parking mesta u garaži i u prizemlju. Dovršetak gradnje je predviđen u Q 2023.

Boka Place

Project: Boka Place

Location: Porto Montenegro

Boka Place je projekat inovativnog dizajna i novi urbani distrikt Porto Montenegra sa raznolikim sadržajem objekata za kupovinu i dobru zabavu. Projekat je koncipiran kao savršen spoj mesta za lagodan život, vrhunsku gastronomiju i dobar shopping.
Ovaj luksuzni kompleks se prostire na 75.000 m² i sadrži 213 luksuznih rezidencija uključujući 144 SIRO rezidencija i 69 privatnih rezidencija, kao i 7.500 m² maloprodajnog prostora.

Poslovni centar M4

Project: Poslovni centar M4

Location: Split

The new project Business Center M4 consists of an office tower and a 126-room hotel located in the city of Split, in a very attractive densely populated location with excellent transport links.
The modern 15-storey office tower will feature 5,479.20 sq m of leasable space and 224 parking spaces in the underground garage, while the office space will be adaptable to different requirements of future tenants.

City Plaza

Projekt: City Plaza

Mjesto: Zagreb

Moderni poslovni centar City Plaza ukupno raspolaže s 43.000 m2 uredskih i maloprodajnih prostora za zakup. Zgrada ima podzemni parking, dok su javna parkirna mjesta dostupna u neposrednoj okolici.
Centar je smješten u blizini križanja dvaju najvažnijih gradskih prometnica te je dobro poznat po svojim prostranim konferencijskim dvoranama i mnoštvo dodatnih sadržaja – najveći izbor restorana, maloprodajnih trgovina, ljekarna te dječji vrtić.

RC Zone logistički park

Projekt: RC Zone logistički park

Mjesto: Bobovica

Logistički park RC Zone u Samoboru/PZ Bobovica nudi ukupno 83.000 m2 prostora pogodnog za logistiku i proizvodne djelatnosti, cjelokupno smještenog u glavnom objektu izgrađenom po najsuvremenijim standardima.
Planirani objekt pozicioniran je na izvrsnoj lokaciji, u blizini granice sa Republikom Slovenijom, neposredno pored izlaza za Samobor na autocestu A3, a dovršetak gradnje je predviđen u Q2/Q3 2023. godine.

Mall of Split

Projekt: Mall of Split

Mjesto: Split

Trgovački centar Mall of Split prestižna je shopping destinacija koja nudi raznolik sadržaj. Od ukupno 200 trgovina velik dio ponude čini niz svjetskih modnih brendova, ali je u centru zastupljena i kvalitetna ugostiteljska ponuda.
Centar se nalazi u središnjem području urbanog dijela grada Splita, te je time zauzeo idealnu geografsku poziciju za razvoj i poslovanje, dok mikrolokacija centra na križanju tri glavne gradske prometnice osigurava visoku vidljivost te jednostavan pristup pješacima, osobnim i javnim prijevoznim sredstvima.